Vacature grafisch vormgever

De ontwikkelingen gaan snel binnen de stichting Open Monumentendag Bronckhorst, steeds meer activiteiten vragen onze aandacht.

Er zijn inmiddels enkele enthousiaste vrijwilligers die het bestuur ondersteunen bij haar werkzaamheden. Hierbij gaat het veelal om gespecialiseerde functies. Denk aan het ontwikkelen van fiets- en wandelroutes, het samenstellen van een programma voor de jeugd, het verzamelen van informatie over achtergronden van de vele monumenten enz. enz.
De website functioneert inmiddels steeds beter en biedt een overzicht van actualiteiten, informatie over de vele monumenten die Bronckhorst rijk is en het monumentenspel met dagelijks enkele honderden deelnemers.

Steeds vaker willen wij door middel van folders de activiteiten van OMBD bij het publiek onder de aandacht brengen. Daarvoor zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die de grafische vormgeving mede wil ondersteunen. Daarmee willen wij de ambitie waar maken: een professionele presentatie van Open Monumentendag Bronckhorst!

Heb je interesse en wil je kennis maken met ons energieke team, neem dan contact op met Han van der Lans via info@openmonumenendagbronckhorst.nl.

Menu